Oldelft logo

Terug

Alle regio's

History_Over_Oldelft_Benelux

Over Oldelft Benelux

Home / Over Oldelft Benelux
Over Oldelft Benelux: Ooit begonnen als de eerste Nederlandse röntgen apparaten fabrikant in Delft. Inmiddels over de grenzen van de BeNeLux gegaan met onze totaaloplossingen met betrekking tot röntgensystemen.

Als Oldelft Benelux is het onze missie om zorgprofessionals te ondersteunen in hun cruciale beroep. Dit door onze superieure imaging en workflow oplossingen die de kwaliteit van de zorg naar het hoogst mogelijke niveau tillen.

Wanneer onze oplossingen met patiënten in aanraking komen, respecteren wij hun privacy en creëren wij een zo plezierig mogelijke ervaring.

Wij hebben passie voor de zorg. Onze professionals zijn gemotiveerd, toegewijd en begrijpen onze klanten als geen ander. Wij maken van ideeën oplossingen!

Het is onze visie om een betrouwbaar, kwalitatief hoog en praktische oplossing te verzorgen voor onze klanten. Onze “out of the box” oplossingen met standaard componenten worden gebruikt om vrijheid te creëren voor betere diagnoses en behandelingen van ziektes.

Door onze ‘custom made’ aanpak, staat de klant en de wens centraal. Door luisterend vermogen, oplossingsgerichtheid, expertise in het vakgebied én de samenwerking met de eindgebruiker wordt er altijd een passende totaaloplossing geleverd voor uw situatie.

Over Oldelft Benelux haar positie binnen Canon Medical Systems

Canon Medical biedt over de hele wereld een volledig assortiment diagnostische oplossingen voor medische beeldvorming, waaronder CT, X-Ray, Ultrasound en MRI.

Vanaf december 2016 is Canon Medical lid van de Canon Group. In lijn met onze Made for Life-filosofie, staan patiënten centraal in alles wat we doen. Onze missie is om gezondheidsprofessionals oplossingen te bieden die hun inspanningen ondersteunen en daarmee bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van patiënten. Ons doel is om patiënten optimale gezondheidskansen te bieden door compromisloze prestaties, comfort en veiligheidsvoorzieningen.

Tot slot maakt Oldelft Benelux BV sinds 2018 deel uit van de Canon Medical Systems groep en ondersteunt hierin met onze DelftDI modaliteiten.

 

CanonMedical_Over_OldelftBenelux_Connection

Geschiedenis

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een 20240111_Vacature QA-RA Engineer

 

xray_inspection__Over_OldelftBenelux