Over Oldelft Benelux

 

Oldelft Benelux - een solide partner

 

Oldelft Benelux - kwaliteitsaanbieder van totaaloplossingen op maat

 

Oldelft Benelux - service als onderscheidende factor

 

Oldelft Benelux - een partner met meerwaarde

 

Oldelft Benelux - een modern, innovatief bedrijf

 

 

 

Oldelft Benelux - een solide partner

Met meer dan 70 jaar ervaring in de zorgsector is Oldelft Benelux uitgegroeid tot een vaste waarde in de medische sector. Sinds het ontstaan van Oldelft Benelux zetten we ons in om hoogwaardige medische producten op de markt te brengen waarbij u als gebruikers een meerwaarde ervaart. Naast het aanbieden van eigen ontwikkelingen hebben we ons bewezen als system integrator in het (door) ontwikkelen van  modaliteiten, het koppelen van medische systemen en medische IT oplossingen.

 

Oldelft Benelux - kwaliteitsaanbieder van totaaloplossingen op maat

Met Oldelft Benelux als partner kunt u rekenen op ervaren specialisten, met een professionele achtergrond in de zorgsector of de IT branche. Deze bijzondere combinatie van kennis en praktische ervaring leidt tot aantoonbare synergie die Oldelft Benelux in staat heeft gesteld zich te ontwikkelen tot een kwaliteitsaanbieder van totaaloplossingen.

 

Onze specialisten combineren diepgaande kennis van uw processen en organisatie doelstellingen met actuele expertise op het vlak van medische beeldvorming, IT en System Integration. Die kennis en kunde is cruciaal om langdurig succesvolle oplossingen te realiseren.

 

Oldelft Benelux - service als onderscheidende factor

Met de voortgaande ontwikkeling van modaliteiten en de behoefte van ziekenhuizen en medische instituten om steeds verder te digitaliseren en continue te blijven vernieuwen is ook de dienstverlening van Oldelft Benelux aangepast aan de huidige behoeften en mogelijkheden. Met nieuwe service opties en diensten zorgt Oldelft Benelux voor een actueel aanbod dat aan de vraag van een moderne instelling voldoet. Onze medewerker blijven zich continue naar de actuele stand van techniek ontwikkelen zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Bij Oldelft Benelux streven we naar 100% klanttevredenheid en hopen dat u dat merkt.

 

Oldelft Benelux - een partner met meerwaarde

Dankzij onze merkonafhankelijkheid, door de jaren opgebouwde ervaring en grondige kennis van de medische markt, zijn we voor medische instellingen een partner met meerwaarde, een meedenkende partner die de wensen van de klant begrijpt. Dit stelt u in staat om te kiezen voor die producten die zich als beste onderscheiden in de markt, de “Best of Breed” producten. Alle randvoorwaarden met betrekking tot integratie van deze producten, ook die van derden, zijn aanwezig en wij zijn als geen ander in staat deze te integreren en te onderhouden. Dit stelt u in staat merkonafhankelijk te kiezen voor de “Best of Breed” producten.

 

Oldelft Benelux - een modern, innovatief bedrijf

Nederland digitaliseert verder en ook in de gezondheidszorg is digitalisering de sleutel naar verdere toekomstige ontwikkeling. Zeker in de gezondheidszorg speelt informatievoorziening een vitale rol. Efficiency & Workflow, Kostenbeheersing en Quality of Care hangen af van een adequate, efficiënte en complete, maar vooral geïntegreerde informatievoorziening.

 

De veelheid van modaliteiten & informatiesystemen, waar informatie van o.a. de patiënt wordt vastgelegd, maakt de zorg, wat informatiestromen betreft, tot een van de meest complexe sectoren in onze maatschappij. Daarom kiest u een betrouwbare partner die met u mee denkt, een partner die oog heeft voor innovatieve ontwikkelingen.

 

Oldelft Benelux is een onderdeel van Canon Medical Imaging Group.

 

 

 

 

 

Oldelft Benelux:  vertrouwen op ervaring

 

De geschiedenis van Oldelft Benelux gaat terug tot de eerste helft van vorige eeuw. Voortkomend uit de bedrijven ENRAF en “de oude Delft” betekent dat Oldelft Benelux reeds meer dat 80 jaar ervaring heeft in de verkoop en service van diagnostische apparatuur. Oldelft Benelux heeft zich ontwikkeld van producent van apparatuur naar System Integrator en Service Provider voor zorginstellingen. Door haar jarenlange ervaring kan zij de zorginstelling als geen ander de meest optimale oplossingen bieden.

 

 

In ons logo is "de brug over de Oude Delft" een steeds terugkerend symbool.

De brug over de Oude Delft staat al 80 jaar symbool voor de historische brug tussen onze bedrijven en uw zorginstelling.

 

 

 

• Eerste Nederlandse Röntgenapparaten Fabriek (ENRAF, 1925)

 

• De Eerste Nederlandse Röntgenapparaten Fabriek (ENRAF) werd op 29 november 1925 opgericht te Rijswijk en vestigde in 1928 het productiebedrijf te Delft aan de Van Leeuwenhoeksingel. De keuze van Delft als vestigingsplaats was de aanwezigheid van de Technische Hogeschool, die een goede bron van kennis garandeerde voor het jonge bedrijf. Delft had sinds het eind van de 18e eeuw een grote traditie op gebied van instrumenten en apparatenbouw.

 

• In 1948 richtte A.G. Hoekstra, directeur ENRAF, de instrumentenfabriek Nonius als zelfstandig bedrijf op. Volgens hem had een apparatenfabriek weinig synergie met een instrumentenfabriek.

 

• In 1955 nam het Engelse bedrijf Evershed & Vignoles deel in ENRAF, hierdoor verwierf het bedrijf de rechten op fabricage en verkoop van een zeer geavanceerd programma van elektronische meet- en regelapparatuur.

 

• In 1965 is een fusie tot stand gekomen tussen ENRAF en Nonius.

 

• In 1970 sloot Kipp & Zonen zich aan bij de groep. Apotheker P.J. Kipp begon in 1830 een handel in wetenschappelijke instrumenten. In de jaren 70 werden productievestigingen gestart in Brunssum, Ermelo.

 

• In 1974 werd de handelsonderneming J.J. Bos overgenomen.

 

• In 1975 werd City Zwanenburg, een producent van gedrukte schakelingen, overgenomen.

 

• In 1981 werd Cityprint, een zeer geavanceerd productiebedrijf te Almelo geopend.

• In 1984 werd 49% van het belang in Cityprint overgedragen aan de Maatschappij voor Industriële Projecten. City werd afgestoten. Het meerderheidsbelang in Cityprint werd in 1987 aan derden overgedragen. In 1979 werd HRT Instruments overgenomen, een bedrijf op het gebied van tandartsapparatuur. In 1982 werd ten behoeve van de productiecapaciteit van het Kipp programma een fabriek in Veendam opgericht.

 

• In 1987 werd Linido overgenomen, een bedrijf met een vooraanstaande plaats op het gebied van thuiszorg en revalidatie. In 1988 werd Vosko Telecomms opgericht. In 1986 werden de certificaten van gewone aandelen N.V. Verenigde Instrumentenfabrieken Enraf-Nonius genoteerd op de officiële markt van de Amsterdamse Effectenbeurs. De Oude Delft / Oldelft (1939). In 1939 startte Oscar J. van Leer de N.V. Van Leers Optische Industrie, deze onderneming begon uitsluitend als een optische en fijnmechanische industrie. Met tussenkomst van Dr. A. Bouwers werden allerlei technisch ontwikkelingen voortgezet onder de nieuwe naam N.V. Optische Industrie “De Oude Delft”. In de jaren zestig werden nog andere technologieën aan de industriële activiteiten toegevoegd. Het bedrijf is dan actief in drie bedrijfssectoren: medisch, defensie en industrieel.

 

• De ontwikkeling van bijvoorbeeld Radiotherapie producten, zoals bijv. de Simulix. In 1963 werd Franke & Co Optik in simulixDuitsland opgericht. In 1985 werd de structuur van de vennootschap gewijzigd van N.V. Optische Industrie “De Oude Delft” in Oldelft Groep N.V. In 1989 werd de onderneming genoteerd op de officiële markt van de Amsterdam Effectenbeurs. Delft Instruments (1990). Zowel Enraf-Nonius als Oldelft hebben gezocht naar mogelijkheden de bedrijven verder te laten groeien. Beide ondernemingen hadden het hoofdkantoor in Delft, waren vergelijkbaar in omvang, sterk internationaal georiënteerd en werkzaam in niet-concurrerende segmenten in de medische, industriële en wetenschappelijke professionele apparatuur.

 

• Door samenvoeging van N.V. Verenigde Instrumentenfabrieken Enraf-Nonius en Oldelft Groep N.V. ontstond in 1990 het bedrijf Delft Instruments. In 2003 is Delft Diagnostic Imaging (DelftDI) opgericht om meer richting te geven aan de bedrijven binnen Delft Instruments die betrokken zijn bij de diagnostische systemen. In 2005 heeft een management buy-out plaatsgevonden van deze groep bedrijven. Delft Diagnostic Imaging wordt geleid door de heer Marcel Lantinga, Managing Director.

 

 

• Per 1 januari 2012 is Delft Diagnostic Imaging onderdeel van Canon Medical Imaging Group.

 

BELGIE    
     
Ziekenhuizen    
Sint Elisabeth   Zottegem
AZ Nikolaas   Temse
AZ Maria Middelares   St Niklaas
DC groep   Gent
AZ Jan Portaels   Vilvoorde
AZ Sint-Augustinus    Wilrijk
Centre Hospitalier Regional de Huy     Huy 
AZ Alma     Eeklo
St. Jozefkliniek    Bornem 
AZ Damiaan    Oostende 
Centre Hospitalier La Tourelle     Verviers
CHU   Charleroi 
St- Blasius   Zele 
RHMS     Tournai
AZ Sint-Jozef    Malle
ZNA Stuivenberg   Antwerpen
CHU Namur     Namur
UCL Mont-Godinne    Yvoir 
St-Trudo   St-Truiden 
Stedelijk Ziekenhuis   Roeselare
ASZ Aalst   Aalst 
Institut Jules Bordet   Bruxelles
Maria Middelares   Gent
Maria ziekenhuis     Overpelt
Heilig Hart   Roeselare
CH Wapi site Dorcas   Tournai
St. Jude Medical     Zaventem
AZ Nikolaas    Sint Niklaas
AZ Jan Palfijn   Gent
Clinique St. Pierre    Ottignies
Sint-Jozef   Mortsel
CHR Peltzer la Tourelle    Verviers
Sint Jozef Ziekenhuis     Izegem
AZ Sint-Blasius    Dendermonde
AZ Klina    Brasschaat
OLV Aalst campus Asse   Aalst/Asse
AZ Sint Elisabeth    Turnhout
CHR de Namur     Namur
HUDERF- Hopital des enfants, Reine Fabiola   Brussel
CHWAPI   Tournai
Clinique St Joseph   Arlon
UZ Gent   Gent
Imelda Ziekenhuis   Bonheiden
Ziekenhuis Maas en Kempen   Maaseik/Bree
ASZ   Geraardsbergen
CHU   Liege/Luik
Heilig Hartziekenhuis   Lier
OLV   Ninove
     
André Vésale   Montigny
UZ Antwerpen   Edegem
UZ Leuven   Leuven
St-Rembert   Torhout
Milit. Hospitaal KoninginAstrid   Neder-over-Hembeek
CMO 1-2 EMI   Leopoldsburg
CMO 7-3 EMI    Marche-en-Famenne
UZA    Edegem
     
NEDERLAND    
     
Ziekenhuizen    
Admiraal de Ruyter Ziekenhuis     Vlissingen 
Academisch Ziekenhuis Maastricht     Maastricht
Albert Schweitzer Ziekenhuis    Dordrecht 
Amphia Ziekenhuis    Breda 
Antonius Ziekenhuis     Sneek
Atrium Medisch Centrum Parkstad   Heerlen 
Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis   Nijmegen 
Catharina Ziekenhuis   Eindhoven 
Deventer Ziekenhuis    Deventer
Diakonessenhuis     Utrecht-Zeist-Doorn
Elkerliek Ziekenhuis    Deurne en Helmond
Erasmus Medisch Centrum   Rotterdam
Franciscus Ziekenhuis    Roosendaal
Gelre Ziekenhuizen   Apeldoorn en Zutphen
Groene Hart Ziekenhuis    Gouda 
HagaZiekenhuis   Den Haag 
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis   Dirksland
Isala Klinieken   Zwolle
Ikazia Ziekenhuis   Rotterdam
Kennemer Gasthuis   Haarlem 
Kliniek Lange VoorhouT   Rijswijk 
Leids Universitair Medisch Centrum   Leiden
Lievensberg Ziekenhuis    Bergen op Zoom
Ommelander Ziekenhuis Groep   Delfzijl en Winschoten
Onze Lieve Vrouwe Gasthuis    Amsterdam
Orbis Medisch Centrum   Sittard en Geleen
Maasstad Ziekenhuis    Rotterdam 
MaasZiekenhuis Pantein    Boxmeer 
Martini Ziekenhuis    Groningen 
Maxima Medisch Centrum   Eindhoven 
MC Groep    Emmeloord en Lelystad
Medisch Centrum Haaglanden   Den Haag
Noordwest Ziekenhuisgroep   Alkmaar
Noordwest Ziekenhuisgroep   Den Helder
Reinier de Graaf Groep    Delft
Saxenburgh Groep     Coevorden en Hardenberg
Spaarne Ziekenhuis    Hoofddorp
St. Anna Ziekenhuis    Geldrop
St. Antonius Ziekenhuis    Nieuwegein
St. Elisabeth Ziekenhuis    Tilburg
St. Jans Gasthuis    Weert
St. Maartenskliniek    Nijmegen
Stichting Bronovo-Nebo    Den Haag
Stichting ZorgSaam Zeeuws- Vlaanderen    Terneuzen en Oostburg
TweeSteden Ziekenhuis    Tilburg en Waalwijk
Universitair Medisch Centrum St Radboud    Nijmegen
VieCuri Medisch Centrum     Venlo en Venray
VU Medisch Centrum     Amsterdam
Westfriesgasthuis   Hoorn
Ziekenhuis Amstelland    Amstelveen
Ziekenhuis Bernhoven    Oss en Veghel
Ziekenhuis Bethesda    Hoogeveen
Ziekenhuis De Tjongerschans    Heerenveen
Ziekenhuis Gelderse Vallei     Ede en Bennekom
Ziekenhuis Rivierenland   Tiel
Ziekenhuisgroep Twente   Almelo en Hengelo
Ziekenhuis De Sionsberg   Dokkum
Zuwe Hofpoort Ziekenhuis   Woerden
     
Dierenklinieken    
Dierenkliniek Emmeloord   Emmeloord
Dierenkliniek Gulpen-Margraten   Gulpen en Margraten
Kliniek voor Gezelschapsdieren Eersel   Eersel
     
Gemeentelijke Gezondheidsdiensten    
GGD Alkmaar   Alkmaar
GGD Almelo   Almelo
GGD Amsterdam   Amsterdam
GGD Assen   Assen
GGD Breda   Breda
GGD Dordrecht   Dordrecht
GGD Eindhoven   Eindhoven
GGD Emmen   Emmen
GGD Zeeland   Goes/Vlissingen
GGD Groningen   Groningen
GGD Haarlem   Haarlem
GGD Heerlen   Heerlen
GGD Helmond   Helmond
GGD Hoogeveen   Hoogeveen
GGD Leeuwarden   Leeuwarden
GGD Hollands Midden   Leiden
GGD Flevoland   Flevoland
GGD Rotterdam   Rotterdam
GGD Hart voor Brabant   Tilburg
GGD Utrecht   Utrecht
GGD Veendam   Veendam
GGD Zwolle   Zwolle

Referenties

 

Werken bij Oldelft Benelux

 

Wij vinden dat het succes van ons bedrijf afhangt van betrokken, verantwoordelijke mensen die een gemeenschappelijk doel delen en die het vermogen hebben om ideeën en informatie over te brengen. Wij zijn er trots op een goede werkgever te zijn, die zich verantwoordelijk voelt voor haar mensen, ze ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling en professioneel talent koestert. Wij zijn een groeiende en dynamische organisatie waar samenwerken en klantgericht handelen essentieel zijn. Onze communicatielijnen zijn kort en de werksfeer is uitstekend.

 

 

Oldelft Benelux werft regelmatig nieuw personeel. Interesse? Neem contact op met:

 

Oldelft Benelux

Mevrouw L. Keus

Wiltonstraat 41

3905 KW Veenendaal

Tel.: +31 (0)318 583 400

Fax: +31 (0)318 583 401

E-mail: lkeus@delftdi.com

 

 

 

Wiltonstraat 41

3905 KW  Veenendaal

Nederland

 

info@oldelftbenelux.nl

tel: +31 318 583 400

fax: +31 318 583 401

http://oldelftbenelux.nl

Verstuur het bericht...

The server encountered an error.

Bericht ontvangen

Copyright Oldelft Benelux

Wij gebruiken cookies voor een goede werking van de website en om je een optimale ervaring te bieden. Klik op Doorgaan om cookies te accepteren en direct naar de site te gaan, of klik de link voor een gedetailleerde beschrijving van de soorten cookies en te kiezen of u deze cookies wilt accepteren tijdens een bezoek aan deze site. Informatie over cookies. Doorgaan